summer day

Här är lite bilder som beskriver min dag! Det har varit helt underbart väder, jag har varit ute och gått med Bianca i solen, solat, och bara slappat. För en stund kändes det verkligen som att det var sommarlov, men det glömdes snabbt bort när jag hade läxor att ta tag i. Sommarlovet, ta med dig sommaren och kom nuuuuuuuuuuu!

Kommentarer
Postat av: jasmine

sv; Hihih, du får pierca dig och köpa en sån ;)

Alltså det är rätt mycket praktiskt arbete men inte allt för mycket praktik (: 1 vecka i 1.an, 2 i 2.an och 5 eller 7 veckor i 3.an :D Huvudsaken är att det är roligt och att jag får göra det jag tycker är roligt (:

2012-04-29 @ 22:29:07
URL: http://jasses.devote.se
Postat av: Hanna

Svar: Tack! :)



Ja du måste bleka även om du ska göra dip dye, annars fäster inte färgen. Det är ju dock enklare ifall du är osäker för ångrar du dig kan du ju bara klippa håret så är det som vanligt igen. Nae det är inte mycket svårare än vanlig hårfärgning. Enda skillnaden är att du bara lägger i färgen i topparna. Be en kompis om hjälp ifall du är osäker bara, brukar vara lättast :)

2012-04-30 @ 11:18:04
URL: http://gertans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hola, välkommen till min blogg! Lilly heter jag, en helsvensk fjortonåring med kameran i högsta hugg. I min blogg delar jag med mig av min vardag, foton som jag knäppt av, tokio hotel, och allt annat som nutidens tonåringar bloggar om. Allt från pepp till depp! I mitt huvud kretsar allt och inget omkring, drömmar, frågor utan svar, och andra tankar. Jag älskar choklad, musik och att få drömma mig bort på lätta moln.