Sommaren är kort

Åååååhåååhåå, är det någon annan än jag som inte kan fatta att det är första augusti imorgon?!
OM EN HEL MÅNAD ÄR DET HÖST :(
Jag har nog aldrig varit med om en sommar som har gått såhär fort. Jag menar, det kändes som igår då jag sa hejdå till alla klasskompisar och sprang ut på sommarlov. Och även om sanningen svider, så börjar jag sakta inse att det snart är över... så nu är det bara att njuta av den sista sommar-månaden och äta glass & sola som aldrig förr!

-


Awkward

Awkward-mtv-tv-show_large                  Idag har varit en sån här seg-dag. Jag tog mig upp ur sängen imorse för en joggingrunda, sen har jag bara suttit och degat framför datorn resten av dagen. Jag har tittat på hela säsong 1 av MTV-serien Awkward.
Haha, den är grymm! Jag längtar tills säsong två kommer :))

Ny shoppat!

Love örhänget har jag i hålet i örat ''däruppe'' ;)
 
2 bilder på lite nyinförskaffat stuff! Örhängen i massor och ett tunnt sommarlinne kände jag att jag behövde investera i min *host* inte så stora garderob. Watcha think?

inspiration

 

Ny bloggdesign!

Jag har suttit hela kvällen nu och knåpat ihop en ny bloggdesign. 
Tryck på f5 och kommentera vad ni tycker!  

Vardagslyx med maja

Dagen har jag spenderat med finaste Maja, vilket var lika trevligt som vanligt. Vi snackade, mumsade i oss tårta hos hennes morföräldrar med några från hennes söta släkt, fotade i massor, och skrattade som tusan! 

Alltid när jag har tid att blogga så är det så himla sent på kvällen (woopsie, hehe natten!) så det blir inga riktigt vettiga blogginlägg. Det blir bara en tråkig snutt om vad jag har gjort under dagen haha. Men jag ska försöka skärpa mig och blogga så ofta som jag kan, eftersom att jag tycker det är kul. Men det finns ju så mycket annat
som lockar ;) 

Dag 14: En bild du tycker visar kärlek

Kärlek för mig kan betyda så mycket olika grejer. Det finaste i livet är nog kärlek, eller kärleken som man kan känna för vissa saker. 
 
 
 

th-skivor

TITTA VAD SOM LÅG I MIN BREVLÅDA NÄR VI KOM HEM IFRÅN SMÅLAND!
IIIHHHH, TACK SNÄLLASTE GÖRAN FÖR SKIVORNA, PUSSSSSSS. ♥♥♥
 

på landet med ida

Ett litet kollage med några utav alla bilder jag knäppte av på Idas landställe är det ni ser ovan.
Det var två helt underbart mysiga dagar! Det var toppenväder dag 2, då vi cyklade runt i hela byn, käkade fanta-glass, lagade tacos, fotade i massor, hade picknick på en liten ö, och bara gottade oss. En helg helt klart värd att minnas!

made me smiley


tjejkväll

Såhär såg det ut när jag och fem andra fina tjejer umgicks igårkväll. Vi lagade lasagne, gick på jakt efter ''en borttappad sophie'', körde sanning eller konsekvens, spelade spel, åt godis och bara snackade. Jag hade en riktigt mysig kväll med fina människor. :)

beautiful day

Kamera; Pentax K-x (sträng copyright på alla mina bilder!!)
 
Det här var några favoriter av alla gårdagens bilder med mina fina tjejer. Det var verkligen den grymmaste dagen på jätte länge! Vi käkade pizza på en härlig uteservering, rusade in på konsum för att köpa fika, tog massvis av foton, gick hela långa vägen till sjön längst upp i hela byn (typ), blåste sopbubblor, fikade, snackade, och bara myste. Vi hade världens underbaraste väder med sol och värme så allting var faktiskt helt perfekt.
Det var en utav mina finaste minnen den här sommaren, verkligen! Imorgon drar jag ju som sagt ut till Idas landställe, och jag kommer definitivt ha med kameran! Jag stannar tills på Tisdag eftermiddag, men jag kommer nog inte blogga förrns på Onsdag då jag svarar på alla fina kommentarer!

Idag har jag, pappa och brorsan åkt till en folkrace-festival och varit där hela dagen. OCH DET KÄNNS!
Jag har blivit solbränd i hela ansiktet och mina knän svider på något konstigt vis, jag satt med dem böjda hela dagen så jag har blivit helt röd.. hahah! Ha det bra så länge, så hörs vi!

tre snabba

557114_498881846793521_1355959413_n_largeTumblr_m77lgnn3dv1rpsmf7o1_500_largeTumblr_m79mbsvrwg1rta0oho6_r1_1280_large

vattenbilder med alice

 
 
Idag har jag varit med finaste Alice och haft en jätte bra dag! Vi spelade badminton (det börjar bli som en vana nu när vi är hos henne, vi ska ta guld medalj i vm), snackade, fotade vattenbilderna ovan i hennes pool, och tecknade. Jag tecknade fina Bill Kaulitz, och blev riktigt nöjd med resultatet tillslut. Jag kan lägga upp en bild imorgon! Idag bestämdes det också att jag ska följa med Ida till hennes landställe Måndag-Onsdag, så det ska också bli toppenkul! Åh, sommarlovet bara flyger iväg.. *suck* Ha det bra så länge! :)

tjejkväll



Kamera: Pentax K-x
 
Jadu, så här såg det ut i Tisdagskväll när jag och mina tjejer ''partajade''.. haha!
Vi gjorde egen pizza, åt en jätte god efterätt som Ida gjort, såg på Mästerkatten i stövlar, åt pringles,cheeze-balls, och godis, sprang runt i våra onepiece i kvarteret, och tog en hel drös med foton.
Det måste jag säga var den härligaste kvällen på jätte länge, jag har saknat mina tjejer så mycket. :)
 
 
 

myskväll

       Idag har jag bara röjt i mitt rum och dunkat musik hela eftermiddagen! Jag tog en kort paus och cyklade ner  till konsum för att köpa cheeze-balls till ikväll! Myskväll med mina finaste tjejer!! Vi ska käka pizza & kolla film, om vi inte spårar ur och gör något annat haha.. ha en fin kväll!
 

dark side of the sun

Det finns inga ord som kan förklara hur mycket det här bandet betyder för mig.
 
 
 
 

hemma från småland

 
 heeeeej alla glada semester-nissar! (för jag antar att ni som inte har semester är sådär jätte glada)
nu har jag kommit hem från vackra småland och är redo att börja blogga igen! jag har så många bilder som jag vill visa er, så jag vet knappt vart jag ska börja. jag har haft 2 underbara veckor med fantastiska människor som jag har lärt mig mycket av och samlat en hel del inspiration från. vi hörs!

omg

VI VANN OMG. ALLA ALIENS HAR GJORT DET IGEN WEHOHHHHHO!

Hola, välkommen till min blogg! Lilly heter jag, en helsvensk fjortonåring med kameran i högsta hugg. I min blogg delar jag med mig av min vardag, foton som jag knäppt av, tokio hotel, och allt annat som nutidens tonåringar bloggar om. Allt från pepp till depp! I mitt huvud kretsar allt och inget omkring, drömmar, frågor utan svar, och andra tankar. Jag älskar choklad, musik och att få drömma mig bort på lätta moln.