omg

VI VANN OMG. ALLA ALIENS HAR GJORT DET IGEN WEHOHHHHHO!

Kommentarer
Postat av: Moa<3

Hej har veckans blogg om du vill vara med ! :) direktlänk--->http://meisy.blogg.se/2012/july/bli-veckans-blogg.html#comment har även en tävling där du kan vinna en LA keps !direktlänk--->http://meisy.blogg.se/2012/june/tavling.html#comment

2012-07-02 @ 15:34:00
URL: http://www.meisy.blogg.se
Postat av: Alexics

*reply:* Tack så jättemycket :)

Hmm, jo fast som du sa så saknar jag gamla Bill och th också haha ;)

2012-07-05 @ 13:41:58
URL: http://alexics.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: Tack finis<3
Härligt :)
allt är bara bra med mig också!

2012-07-05 @ 16:32:33
URL: http://emeliebohlin.com
Postat av: soumayaengreni

sv: NEJ JAG KAN INTE ANDAS, HUR SKULLE JAG KUNNA DET?! HAR ALDRIG I MITT LIV VARIT SÅ HÄR NERVÖS ÖVER NÅGOT. DET FINNS INGET I VÄRLDEN JAG VILL MER ÄN ATT KOMMA LÄNGST FRAM PÅ BIEBER (okej kanske typ kyssa honom vore ännu bättre då) OCH JAG MÅSTE FÅ DET ANNARS DÖR JAG!!
Nej, för det finns ju inte så många ;( eäähähäähää

amen ahahahahahahahha det är väl bara att skriva! Snarare så att varför skulle man vilja följa dej om du aldrig skriver något?! Gör det lite roligt så kanske folk börjar folja dej!

haha det är bra det! ;)

2012-07-05 @ 18:48:24
URL: http://jumbiie.blogg.se
Postat av: Vella

Sv: HAHHAHAH JA OMG AWW<33 Fatta jag kunde inte andas seriöst. Sen när jag började återfå medvetandet sprang jag ut i skogen och skrek agahahha omg VI VANN LILLY VI VANN!!! OMG VI ÄGER<333 ALIENS FTW >:D Ahahha tänk alla andra vad snopna de måste vara XD Typ alla "directioners" eller "glamberts" elr vad de hette hahah åh.
Omg, jag är kär i Bills hår omg. Åh tänk hur han hade sett ut i sånt fast svart, och rakade bort skägget, omg<3 Tom är biff!!
Hahah jag kommer aldrig att komma över detta omg<3
Omg, jag känner att jag överanvänder "omg" just nu, omg

2012-07-05 @ 22:20:52
URL: http://veso.blogg.se
Postat av: Norea'✰

Haha, Bill är så underbart gay! Awwww, nutte <3

SV: Hihi, tack :) Håller med om allt haha :'D

2012-07-06 @ 13:39:03
URL: http://nonnoos.blogg.se/
Postat av: A D I N A '

OHYEAH!

SV: hahha aw, dom ska kanske komma hit i november typ :DDD Ohyeah, jag ska fett ha VIP ;)

men latmask hahahaha :D

2012-07-07 @ 17:51:34
URL: http://blackaliens.blogg.se
Postat av: zeb

WEEEHHOOOO, VI ÄR BÄST!

sv: Jo, men instagram är mysigt :) Vad heter du? Jag är också inne från mammas iPhone, har inte ens en touch-telefon ;)

Haha, men har du tänkt på att hon kanske slutar följa dig om du inte skriver något? Hon kanske tyckte att du var så rolig att hon började följa dig :3 Och då kommer Tom också att tycka det. Helt klart c:

Jag gör det ibland, men alltså... jag tycker det blir så jobbigt att prata svenska i huvudet, när jag vet att de inte kommer att förstå om (när...) jag träffar dem. Jepp, jag har tyska som B-språk. Du också? c:
Faktiskt så vet jag inte helelr vad jag ska säga. Jag kommer inte våga säga någonting om jag träffar dem, men det är så underbart att dagdrömma.
Åh, det där var jättefint skrivet. Men det är typ precis så jag också vill göra. Att de ska veta att just jag finns och hur underbara de är. Fast att de är underbara vet de ju redan... ;)

2012-07-08 @ 16:36:01
URL: http://zebgra.blogg.se/
Postat av: ☛Vella☚

ÅHH OMG SÅG INTE ATT DU HADE SKRIVIT DEN DÄR KOMMENTAREN FÖR LÄNGESEN ÅH FÖRLÅT!!
Hahahha när jag såg den jag ba "omg yes Lilly har skrivit!!"
Meeen bättre sent än aldrig!!

SV:: HAHAHHAAH♥
Självklart fattar jag vad det står för! Jag är ju en Alien >:D

Hahhahaha alltså jag dör, jag kommer aldrig glömma den seriöst. Åh. Men ellerhur, jag har drömt om TH två gånger tror jag, men man vill ju så gärna drömma om dom varje natt!! (ahahhaha åh, den första th drömmen var nästan lika cp som din) XD

HAHHAHAHAH stackars Bill♥ Lilly du får inte göra sånt elakt, han kanske blir orolig för att du ska hans kära bror ifrån honom ;DD

JAAA MER ÄN GÄRNA!! :DDD Berätta på bara!! Känn dig fri! HAHA nejmen, ja gör det! Jag behöver lite skratt så kom hem från semestern fort! >:O (jag kan också berätta min om du vill!!)

ALLTSÅ JA JAG SÅG DET! SÅ SJUKT COOLT JU. ÅH. HAHAHHAHA jag är forever alone på twitter, har 1 följare och det är en sån som följer alla som gillar th typ, hahahha :)

*gullhöna* prr prr *pick pick* prrr

(jag orkar inte läsa igenom kommentaren så det kanske blir fel eller att jag glömmer nåt men AJA!!)

Juste, om du inte kommer ihåg vad du skrev så har du länken här; (vet själv hur det är när man inte kommer ihåg XD) http://veso.blogg.se/2012/june/imorn-bar-det-ivag-till-vastkusten.html#comments

Kraaaauum♥♥

2012-07-10 @ 00:16:37
URL: http://veso.blogg.se
Postat av: Vella

:(*
Hehuhähoho...

2012-07-11 @ 14:04:27
Postat av: Linnéa

Tredje året i rad. VI ÄR BÄST :D:D:D

2012-07-11 @ 16:05:03
URL: http://linneaamaria.blogg.se
Postat av: natalie

Satt och tröck på repeat när den kom ut, åh så himla fina.. men jag hatar verkligen att de inte syns ofta och sådär. Att de tar typ två års pauser från allt och knappt syns, och tror att alla fans ska hålla kvar.. Jag menar, de har förlorat grymt mycket fans på att ta en sådan stor paus. Jag är fortfarande ett fan och de kommer alltid betyda mycket för mig, men jag känner mig lite besviken på att de inte har synts så mycket på typ två år..

Iallafall, det var ju grymt länge sedan vi pratade! Haha.. Jag är ju världens segaste bloggare just nu, men länge sedan vi pratade c:

2012-07-17 @ 11:24:16
URL: http://nataliiehallqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hola, välkommen till min blogg! Lilly heter jag, en helsvensk fjortonåring med kameran i högsta hugg. I min blogg delar jag med mig av min vardag, foton som jag knäppt av, tokio hotel, och allt annat som nutidens tonåringar bloggar om. Allt från pepp till depp! I mitt huvud kretsar allt och inget omkring, drömmar, frågor utan svar, och andra tankar. Jag älskar choklad, musik och att få drömma mig bort på lätta moln.