bianca

Kamera: Pentax K-x

Kommentarer
Postat av: jasmine

Sv; Hahah det var galet kul! Ska du säga :)

Oooh, nej ha inte det. Det löser sig alltid. Jag hade inte en blekaste aning om vad jag ville gå men sen tog jag något som jag verkligen tycker är roligt och jag trivs (: I värsta fall är det ju bara att byta under den första veckan. Jag valde liksom media för att det är rätt chill (oftast) och för att jag är så fruktansvärt skoltrött. Så det var liksom en lagom utbildning för mig. Roligt är det också :D

2012-04-22 @ 17:01:51
URL: http://jasses.devote.se
Postat av: Hanna

vilken söt!



Sv: Alltså att du är brunögd och har fräknar spelar nog ingen större roll (; Men det första du kan tänka på när det gäller färger är om du passar i varma eller kalla färger! Jag passar i de flesta, men oftast bättre i lite varmare färger. Och det kan vara avgörande! Skulle kunna tänka mig dig i väldigt rött hår faktiskt ;) men testa i photoshop osv.



Jag gick från svart... så fick både avfärga det och bleka det. Blekte två gånger. Och sedan beror det på vilken färg du vill ha sen och så. Men oftast räcker det med en gång om du inte har färgat hår sedan innan!

2012-04-22 @ 18:38:15
URL: http://gertans.blogg.se/
Postat av: Sarah

Sv: ja ellerhur! Det är verkligen så!



JAAA, jag såg dem i Göteborg! :D Själv?!!!?

2012-04-22 @ 21:41:00
URL: http://sarqh.blogg.se/
Postat av: Linnea

Åh så söt hund :D



SV: Tack, jag gillar den :)

2012-04-24 @ 18:13:36
URL: http://linneaamaria.blogg.se/
Postat av: Nico

Underbara Bianca, verkligen jättefin!



Sv; Haha, ja! Choklad är beroendeframkallande. Hm, jag vill inte såra choklad med jag gillar vanilj mer än choklad. Din då? :)



Jaaaa, självklart! Varför skulle jag skriva om jag inte tyckte det? Hihi, vi kan buga tillsammans! Jag bugar först medan du applåderar och sedan kör vi tvärtom. Hajar du?

2012-04-24 @ 19:55:13
URL: http://ninalife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hola, välkommen till min blogg! Lilly heter jag, en helsvensk fjortonåring med kameran i högsta hugg. I min blogg delar jag med mig av min vardag, foton som jag knäppt av, tokio hotel, och allt annat som nutidens tonåringar bloggar om. Allt från pepp till depp! I mitt huvud kretsar allt och inget omkring, drömmar, frågor utan svar, och andra tankar. Jag älskar choklad, musik och att få drömma mig bort på lätta moln.