Dag 18: En person jag vill träffa just nu

Finaste Vella, dig skulle jag allt vilja träffa just nu 

Kommentarer
Postat av: ☛Vella☚

Nawww, vill träffa dig också :'3♥

Sv: Hihihi vad bra, för det var det också♥♥
Ska du förresten kolla på några stjärnfall ikväll? C:

2012-08-12 @ 22:13:51
URL: http://vellaskrypin.blogg.se
Postat av: natalie

Alltså jag har värsta problemen med att kommentera dina inlägg :C men jag ville bara säga att dina naglar blev ascoola och att solnedsgång biden är superfin c:

SV: Naw taaack finaste du, blir jätteglad att höra det c: <3

sv2: Man blir bara deprimerad av tanken att det är skola om några dagar, och att det snart blir kallt och mörkt.. åh hemska tanke ):

sv3: Haha c: Men det känns bara som att de skjuter upp allt. Alltså jag menar, jag vet att de är perfektionister, men det borde inte ta sådan tid att skriva låtar och sådär. Jag vet ju att det tar tid, men de kanske skulle kunna släppa någon singel som är klar eller sådär, så att vi slipper vänta i flera år.. suck :C

Inget att tacka fööör fina Lilly c: men alltid<3

2012-08-12 @ 22:28:07
URL: http://nataliiehallqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hola, välkommen till min blogg! Lilly heter jag, en helsvensk fjortonåring med kameran i högsta hugg. I min blogg delar jag med mig av min vardag, foton som jag knäppt av, tokio hotel, och allt annat som nutidens tonåringar bloggar om. Allt från pepp till depp! I mitt huvud kretsar allt och inget omkring, drömmar, frågor utan svar, och andra tankar. Jag älskar choklad, musik och att få drömma mig bort på lätta moln.