SÅ SANT


Kommentarer
Postat av: EBBA

sv: ja det är mysigt där!
förlåt för sent svar :/ allt bra?:)<3

2012-08-13 @ 19:56:00
URL: http://anderssoneebba.blogg.se
Postat av: ☛Vella☚

trueshit <3

2012-08-13 @ 20:47:40
URL: http://vellaskrypin.blogg.se
Postat av: altin

Hej skulle du kunna vara så snäll och rösta på mig det enda du behöver göra är att klicka på rösta sedan så skriver du ner din mejl efter det så går du in i din hotmail och bekräftar röstningen här är länken http://furillen.lancia.se/gallery/imageDetail.asp?imageId=357 varje person som röstar har en stor chanse att komma upp på min blogg!!:)

2012-08-13 @ 21:51:29
URL: http://altinsphotos.blogg.se
Postat av: Kajsa

Hej va gärna med i min veckans grymmaste blogg tävling.

2012-08-13 @ 22:26:44
URL: http://spystina.blogg.se
Postat av: natalie

Hahah det där är sant alltså :D

SV: Hihi tack! Jag är riktigt med köpen c:

SV2: Haha alltså gud vad jag hatar den där jäkla kossan! Den är så oerhört störande att jag bara vill strypa någon. Haha jag menar, " kon har tyvärr rymt från hagen" och grejer? WTF liksom? xD

SV3: Jag förstår att du känner så, men jag lovar dig att betygen är inte allt i högstadiet. Man måste inte ha mvg:n utan det som räknas är att man gör sitt allra bästa, mer kan man inte göra liksom. Men jag känner likadant här. Jag ooorkar verkligen inte med att gå upp urtidigt på morgonen och gå i skolan till typ fyra-fem, plugga och sedan sova. Och sedan nästa morgon så börjar den jäkla processen om. Alla jäkla krav på att man ska vara så duktig får mig att gå in i väggen. Och ingen är perfekt, det vet du, och alla är liksom fina på sina sätt, men sedan så kommer det alltid att finnas människor som tror sig vara bättre än alla andra, och det är de som skapar all skit. Men du är fin och bra som du är Lilly!<3

Åh jag viiiill höra deras album NUNUNUN. Jag orkar inte vänta mer ): Dubbelkram, tihi<3

2012-08-13 @ 23:47:56
URL: http://nataliiehallqvist.blogg.se
Postat av: zeb

WEHO, det stämmer sjukt bra det där ;)

sv: Inga problem, jag gillar att ställa frågor i frågestunder, för jag tycker att det är så kul att få frågor själv ^_^

Haha, nej inte ens när jag var liten tyckte jag om rosa trots att jag för det mesta föll för grupptryck... Men rosa har aldrig varit min grej riktigt.

ABSOLUT, SNYGGASTE KILLARNA I VÄRLDEN!!!!!!!!

Nej jag vet ;___;

Förövrigt måste jag säga att jag älskar våra kommentarer, det är alltid så kul att se att man har fått en kommentar och liksom veta att "Åh, nu har Lilly svarat!" och veta att man har mycket att läsa – och skriva :)

2012-08-13 @ 23:56:39
URL: http://zebgra.blogg.se/
Postat av: BATT

hhaha goo bild ^^
sv ja verkligen haha! :D

2012-08-14 @ 11:53:49
URL: http://batts.blogg.se
Postat av: ☛Vella☚

Sv: HAHAH OMG♥♥♥♥♥

2012-08-14 @ 22:13:54
URL: http://vellaskrypin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hola, välkommen till min blogg! Lilly heter jag, en helsvensk fjortonåring med kameran i högsta hugg. I min blogg delar jag med mig av min vardag, foton som jag knäppt av, tokio hotel, och allt annat som nutidens tonåringar bloggar om. Allt från pepp till depp! I mitt huvud kretsar allt och inget omkring, drömmar, frågor utan svar, och andra tankar. Jag älskar choklad, musik och att få drömma mig bort på lätta moln.