myskväll

       Idag har jag bara röjt i mitt rum och dunkat musik hela eftermiddagen! Jag tog en kort paus och cyklade ner  till konsum för att köpa cheeze-balls till ikväll! Myskväll med mina finaste tjejer!! Vi ska käka pizza & kolla film, om vi inte spårar ur och gör något annat haha.. ha en fin kväll!
 

Kommentarer
Postat av: A D I N A '

sv jaa :') <3

HAHAHA gör det ;)

2012-07-18 @ 08:27:01
URL: http://blackaliens.blogg.se
Postat av: ☛Vella☚

åhåhåhåhh myys :3

2012-07-18 @ 10:43:56
URL: http://veso.blogg.se
Postat av: natalie

Åh hoppas ni får en galet bra kväll då :D

sv: Hihi kände att det var riktigt länge sedan så c:
Men jag kan inget annat än att hålla med dig. Även fast jag har tappat otroligt mycket nu när de knappt syns så betyder de väldigt mycket för mig. Men jag tycker att det är så dumt av dem att kunna tro att de bara kan stänga sig inne sådär. Jag menar, de behöver ju inte åka runt i hela världen, men de kanske kan gå på lite events och intervjuer så att vi kan se att dem lever. Vi vet ju att t&b lever, men de två g:en då? Dem har man inte sett livstecken på hur länge som helst.. Men jag hoppas verkligen att de kommer tillbaka snart, för om de inte gör det snart så kommer de inte ha några fans kvar i slutänden..

2012-07-18 @ 12:17:40
URL: http://nataliiehallqvist.blogg.se
Postat av: natalie

sv: Woops, glömde att svara på " hur mår du frågan?" och jodå, jag mår helt okej faktiskt. Sommarlov och livet leker ( ibland..haha) Men du då? Hur är det med dig c:?

2012-07-18 @ 12:19:41
URL: http://nataliiehallqvist.blogg.se
Postat av: En blogg om 5 systrar

Ida svarar: kul att du vill vara med i DAGENS BLOGG :D:D! Har du tid över får du MER än gärna hjälpa mig bestämma vilka skor jag ska köpa! (inlägget finns under DAGENS BLOGG inlägget).. förresten, fin blogg =)!

2012-07-18 @ 12:51:39
URL: http://systrarnabackstrom.se
Postat av: En blogg om 5 systrar

Ida svarar : ville bara säga TACK för att du la ner din tid på att lägga din åsikt om vilka skor jag ska köpa : D! Tack igen, kram = )!!

2012-07-18 @ 23:27:26
URL: http://systrarnabackstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hola, välkommen till min blogg! Lilly heter jag, en helsvensk fjortonåring med kameran i högsta hugg. I min blogg delar jag med mig av min vardag, foton som jag knäppt av, tokio hotel, och allt annat som nutidens tonåringar bloggar om. Allt från pepp till depp! I mitt huvud kretsar allt och inget omkring, drömmar, frågor utan svar, och andra tankar. Jag älskar choklad, musik och att få drömma mig bort på lätta moln.