tjejkväll



Kamera: Pentax K-x
 
Jadu, så här såg det ut i Tisdagskväll när jag och mina tjejer ''partajade''.. haha!
Vi gjorde egen pizza, åt en jätte god efterätt som Ida gjort, såg på Mästerkatten i stövlar, åt pringles,cheeze-balls, och godis, sprang runt i våra onepiece i kvarteret, och tog en hel drös med foton.
Det måste jag säga var den härligaste kvällen på jätte länge, jag har saknat mina tjejer så mycket. :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Becka [fotoblogg]

Jättefina bilder :D Ser mysigt ut :D
sv: Åh tack så hemskt mycket finaste, så glad jag blir! :D

2012-07-19 @ 12:30:04
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: ☛Vella☚

Åhåhå vad mysigt c:

Sv: Aww, taxii! Nja, eller jo.. Det är nog mest tonårshormonerna som spelar lite spratt med mig, men jag saknar Sofie skitmycket, vi har inte setts på typ en månad och det är sjukt eftersom vi brukar träffas nästan varje dag :C Men aja. That's life I guess och snart kommer hon tillbaka :D

Haha nja^^ Han påstår att de försöker se "arga och söta" ut på alla bilder xD
Vadå, den på spanska? Eller va..? Finns det en till? :o

Haha, åh ja. Det hade ju varit fett ändå! Sen nästa gång TH kommer till Sverige ska vi ju lätt gå på nån av deras konserter tillsammans :D

HAHAHAHAH♥ Känns bra :')

HAHAHHA ELLERHUR. Hahah åh vad random egentligen. Jag drömde faktiskt om Bill inatt, hahhaahah. Jag och en kompis var på nåt ställe där det fanns massa konstiga kor, sen stod vi och en massa andra folk på ena sidan av en "ränna" eller nåt i jord, haueha, på andra sidan stod typ de som skötte om kossorna, och där stod Bill med, hahah <_> Och han hade rakat av allt skägg och jag ba omg x_♥ HAHAH random.

HAHAHHAH JA JAG SÅG DET HAHA♥ Nejmen du får väl skriva typ... TODAY I'M HAPPY, HIHIHI.
HAhaha nejmen jag vet väl inte ):

AHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAA JAG DÖR, TOM I KOPPEL HJAHAHAHAH OMG JAG VET VAD JAG SKA GÖRA NU HAHAHAHAHA♥♥♥ Omg, tack för att du "ger mig skratt". ♥

2012-07-19 @ 13:23:08
URL: http://veso.blogg.se
Postat av: Emelie Bohlin♥

Sv: Ja verkligen :/

Haha , men jag fattar inte redigt hur jag vågade eller tänkte på. Eftersom jag är spruträdd, nålrädd och allt möjligt haha xd

2012-07-19 @ 13:24:13
URL: http://emeliebohlin.com
Postat av: Alice

Vad mysigt! :D Sv: Vad kul att du gillar det! <3

2012-07-19 @ 14:54:06
URL: http://lallizzlife.blogg.se
Postat av: Sophie' ♥

- Tack! :)
ja de var det verkligen!
förstår för det är verkligen en sjukt underbar upplevelse, hoppas din dröm slår in! <3

2012-07-19 @ 16:03:43
URL: http://sssophiies.blogg.se
Postat av: ☛Vella☚

Sv: Jaså? :oo Haha, vilket sammanträffande! O:

2012-07-19 @ 23:19:00
URL: http://veso.blogg.se
Postat av: natalie

Åh såg supermysigt ut ju :D

Sv: Tack :D Den är verkligen jättemysig!

Ja, alltså jag tycker att det börjar gå lite för långt med bara tvillingarna. De två g:en hamnar så mycket bakom dem. Jag menar, de kunde ha gjort en app som var från alla i bandet, och inte bara tvillingarna. Tyckte att det var lite synd.. men men, man ska inte klaga över det, för det är ju iallafall något. Och du har så rätt, tidningarna överdriver så himla mycket och knappt femtio procent är inte ens sant..

Jag saknar det otroligt jag med.. Jag har tappat en otrolig lust eftersom att de knappt visar sig längre eller ens berättar när vi kan vänta oss något nytt. Visst fick vi en ny låt med Bill och far east movement, men det var liksom inte Tokio Hotel, utan bara Bill.. Blev lite besviken där att Bill gjorde en liten " egen karriär", jag ville se lite av TH och inte bara Bill.. Jag saknar verkligen att kunna se lite nya saker från dem, höra nya låtar och intervjuer från dem.. Nu är det så himla tomt och det känns som att de knappt bryr sig..
I know, alla är så respektlösa idag och trycker ner andra som vågar ha en egen musikstil och som inte är typ Swedish house mafia eller Avicii ( inte för att det är fel på dem, men du fattar..)

Mitt humör har också varit upp och ner den senaste tiden, och för ett tag sedan så mådde jag inte speciellt bra men nu är det okej. Inte as bra, men helt okej iallafall. Ja, livet är så sjukt komplicerat ibland och går så jädra snabbt. Man somnar som 15 och vaknar som 17 typ. Man blir bara så himla stressad över att allt går så himla fort..

2012-07-20 @ 00:08:15
URL: http://nataliiehallqvist.blogg.se
Postat av: sssophiies.blogg.se

- förresten, har hittat massa tokio hotel saker som jag vill bli av med, intresserad av att köpa något? har 5 t-shirtar, en bok & en dubbel-cd och kanske en tjocktröja och kudde om dom inte blir sålda :)

2012-07-20 @ 01:08:35
URL: http://sssophiies.blogg.se/
Postat av: Sophie' ♥

- ska se idag om dom blir sålda, för det är 2 som vill ha tjocktröjan, och en som vill ha kudden, men om dom inte vill ha dom så kan du få se! :)

2012-07-20 @ 12:18:27
URL: http://sssophiies.blogg.se
Postat av: ♫♪ Sandra T

nice!

2012-07-20 @ 14:54:43
URL: http://www.sandramusic.blogg.se
Postat av: Sophie' ♥

haha sorry att jag är dryg och kommenterar massa men den tjejen som ville ha kudden kanske inte ens är intresserad längre så ge mig din mail så kan du få se både tjocktröjan och kudden, och så får du se om du är intresserad :)

2012-07-20 @ 16:57:11
URL: http://sssophiies.blogg.se
Postat av: Sophie' ♥

- Tack så mycket sötnos! :D
så jag har mailat dig nu! :)

2012-07-20 @ 18:38:54
URL: http://sssophiies.blogg.se
Postat av: Ella Stork

fin blogg ju! :D

2012-07-20 @ 18:45:00
URL: http://ellastork.blogg.se/
Postat av: julia

fina bilder
älskar din blogg

2012-08-12 @ 08:32:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hola, välkommen till min blogg! Lilly heter jag, en helsvensk fjortonåring med kameran i högsta hugg. I min blogg delar jag med mig av min vardag, foton som jag knäppt av, tokio hotel, och allt annat som nutidens tonåringar bloggar om. Allt från pepp till depp! I mitt huvud kretsar allt och inget omkring, drömmar, frågor utan svar, och andra tankar. Jag älskar choklad, musik och att få drömma mig bort på lätta moln.