12-12-12

12-12-12


första december

 
 
 
Första December. Dagen kunde inte ha börjat bättre med att få öppna den första luckan på den traditionella chocklad-kalendern som jag aldrig kommer att växa upp ifrån och Mysteriet på Greveholm.
Äntligen. Äntligen, äntligen är min fina snö här. Imorse när jag vaknade singlade små fluffiga flingor lätt ner till marken. Och det har pågått hela lördagen.
Den här känslan när går på snö som ingen annan har gått på, eller när tittar upp mot himlen men man ser ingenting och det fastnar snöflingor i ögonfransarna? det var en bra känsla ♥

lussebullar

 
 
 
 
Lussekatter, saffransbröd, lussebullar. whatever you'd like to call them.
Gårdagens afton spenderades med min fina mamma i köket, medans vi stod & vrålade med till Carolas julskiva så bakade vi lussebullar och myste. Det blev 30 stycken på pricken. åhå, julen börjar närma sig ♥

Hola, välkommen till min blogg! Lilly heter jag, en helsvensk fjortonåring med kameran i högsta hugg. I min blogg delar jag med mig av min vardag, foton som jag knäppt av, tokio hotel, och allt annat som nutidens tonåringar bloggar om. Allt från pepp till depp! I mitt huvud kretsar allt och inget omkring, drömmar, frågor utan svar, och andra tankar. Jag älskar choklad, musik och att få drömma mig bort på lätta moln.